• Hétfőtől–Péntekig: 9:00–17:00, Szombat: 9:00-12:00 (Márc. 1-től Szept. 30-ig)
  • 6728 Szeged, Algyői út 58.
  • +36 62 466 176

Történetünk

A céget 1982-ben Kalmár József alapította Szegeden, 2005-től pedig Kalmár Motor Kft. néven vált ismertté. A kezdeti motorszerelési tevékenységet később alkatrész-kereskedelem, majd 1989-től motorkerékpár értékesítés követte. Cégünk életében mindig fontos szerepet töltött be a fejlődés, hogy ügyfeleink számára mindig a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani.

1992-ben a Yamaha csoport magyar piacra lépésével egy időben megkezdődött a két cég közötti sikeres együttműködés.

2001-ben a 47-es út szegedi bevezető szakaszára (M43 Szeged keleti leágazás közelében), az Algyői út 58 sz telephelyre költözött a vállalkozás, ahol egy impozáns 200 nm-es motorszalon és szervíz működik.

2007-től a cég fejlődése, valamint a megváltozott gazdasági környezet indokolttá tette a következő beruházást, melynek során felépítettük új autószervizünket.

2008-ban az autós tevékenységünket kibővítettük gépjárművek zöldkártya felülvizsgálatával

2010 májusában elindítottuk vizsgabázisunkat, ahol gépjárművek hatósági műszaki vizsgálata és előzetes eredetiségvizsgálata zajlik.
Szalonunkban szélesítettük a motoros kiegészítők, ruházati termékek palettáját, az alkatrészbeszerzést több céggel együttműködve végezzük.

2013-tól a Kawasaki motorkerékpárok márkaszervizét is ellátjuk, sőt már márkafüggetlen ügyfeleink igényeinek is eleget tudunk tenni.

2014-re annyira felfuttattuk a vizsgáztatást és a szerviz szolgáltatásunkat, hogy telephelyfejlesztés keretében új három beállásos szervizcsarnok építését kezdtük el, amelyet 2015 júniusában használatba vettünk.

2017-ben cégünk szerződött partnere lett a Magyar Suzuki Zrt-nek, új Suzuki
motorkerékpárok forgalmazását és márkaszervizét is ellátjuk.

Napjainkban pedig a Yamaha Marine termékek értékesítésével bővítettük szolgáltatásunkat. Minden megtalálható nálunk ami akár a hobbihoz vagy a hajózáshoz szükséges, így Sup-ok, csónakok és hajók, Jet-ski-k és hajómotorok, valamint további kiegészítők széles választékával várjuk a vizek szerelmeseit.

A Kalmár Motor Kft. jelenleg három márkaképviseletet lát el, a Yamaha, a Suzuki, valamint a Kawasaki termékek forgalmazását, márkaszervizelését végzi. A Yamaha teljes termékkínálatát forgalmazza, beleértve a vízi, (csónakmotor, jet-ski, hajótest), ATV (quad, gumikerekes kistraktor) és a kétkerekű motorkerékpárok.

Széles választékban forgalmazunk motoros ruházati és műszaki kiegészítőket is, Délmagyarország egyik legnagyobb motoros áruháza vagyunk.

Márkafüggetlen autó és a fent említett három japán motor gyártó márkaszervizét működtetjük.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság szerződéses partnerei vagyunk a gépjárművek vizsgáztatása, és eredetvizsgálása tekintetében.

Munkatársaink

kalmar_szilvia
Kalmár Szilvia
timar_krisztian
Tímár Krisztián
kalmar_eva
Kalmár Éva
hodi_zoltan
Hódi Zoltán
kovacs_csaba
Kovács Csaba
kovacs_marcell
Kovács Marcell
pinter_laszlo
Pintér László
valaki
Bálint Márk